Minggu, 11 Januari 2015

foto tempat wisata di garut

A turisztikai helyek Garut varázsát a természeti szépség, elbűvölő rejlik. Nyílgyökér már ismert, hiszen sokáig egy népszerű túra helységeinek, köztük a hegy Papandayan, termál fürdők Cipanas, Indonézia, addig, amíg nincs. Bandung városból kilométer utazás amennyire 60 mérföldek el-a Nyílgyökér is érkezik.

Nyílgyökér híres részére-a tipikus ajándékbolt, úgynevezett dodol Garut. Ezen kívül az élelmiszerekhez Nyílgyökér is van egy nagy név a világon a bőr kézműves. Számos ruházati termékek a bőr, mint a kabát és a kesztyű a minőség felismerte, hogy az egyik legjobb a West Java régió.

Egy csomó dolog, amit lehet megtett-ban Garut, sorbaállítás-ból látogató számos látnivalót, feltárása a kulináris Nyílgyökér Maranta Arundinacea, bolt a különböző bőr termékek, mint a cipő, kabát, stb.

Elhelyezkedésének köszönhetően a Dél-Nyugat-Jáva majd Nyílgyökér is van strand, panorámás kilátás nyílik a tengerre. Egyik csúcspontja, a strand Santolo, mintegy 3,5 óra Garut város központjától található.

Olvassa el is: ez 8 látnivalók Bandung-ban a leg--bb híresTurisztikai látványosságok Garut
Számos népszerű és érdekes, hogy látogasson el-Garut látványosságok a következők. A legtöbb a turisztikai célpontok Garut egy lenyűgöző természeti látnivalók.

Hegy Papandayan Garut
Hegy Papandayan Garut
1. a hegy Papandayan

Hegy Papandayan vulkán, 2.622 m tengerszint feletti magasságban, és van egy aktív kráter. Látnivalók Garut ez megvan a maga varázsa, egy gyönyörű természetes panoráma, a kráter a hegy, ahol kemping van érdekes, valamint hogy a természeti park.

Néhány a tevékenységek, hogy el lehet végezni, többek között, túrázás, túrázás, fotózás, és erdő rekreációs. Ez lenne nagyon alkalmas azok számára, akik szeretik a természet túrák az erdőn át.

Hegy Papandayan található a falu Sirna Jaya és Szent illatos Village, Al-kerületi Indonézia Garut, csak mintegy 15 kilométerre a város Garut. Az ilyen jellegű okok van előirányozva a kutatás, a Flóra és fauna természetvédelmi terület.

Olvassa el is: Lembang, Bandung-Mt. művész tudjuk varázsa

Cangkuang templom
Cangkuang templom
2. a Cangkuang temploma

Ez egy Hindu templomban található Garut, ez a templom kiállta a Királyság a Sunda Galuh Királyság, napjai óta, vagyis először. A Cangkuang templom a falu Cangkuang, Lelesz, Garut kerületben található.

A Cangkuang templomban van egy kulturális örökség, amely maradt egészen máig fennmaradt. A templom Cangkuang a név származik a nevét a falu, a falu Cangkuang.

Cangkuang, maga a falu neve a fa Cangkuang fa (Pandanus Furcatus), hogy sokan vannak ezen a környéken: a sír, a szolga a nagyszülő Arif Mohamed nevű nevét származik.

Melegvíz Cipanas Nyílgyökér
Melegvíz Cipanas Nyílgyökér
(3) termálfürdő Cipanas Nyílgyökér

Meleg tavaszi turisztikai terület-Cipanas Garut az egyik a népszerű turisztikai látványosságok Garut. Ezeket a nevezetességeket mindig zsúfoltak a látogatók. Megtalálhatod sok szállodák, fogadók, a bungaló ott. Helyét Cipanas a meleg tavasz, nem messze a város központjában, mindössze Nyílgyökér 6 km. könnyen kaphat ott, 15 percen belül.

Forró víz Cipanas tartalmaz különböző ásványi anyagok, hogy jó az egészsége, a testület amellett, hogy gyógyító tulajdonságait. Meleg víz hőmérséklete 37-46 fok.

A szabadtéri termálfürdő megfiatalítása a test, és lazítsa meg a merev izmokat, valamint veheted. Nyílgyökér Cipanas területén is választhat túrázás és siklóernyőzés a Mount mennydörgés.

Ott a Garut, Indonézia
Ott a Garut, Indonézia
4. onnét, Indonézia

Van egy tó, Indonézia, rizsföldek és a falvak lakossága természet hegyekre, hogy így hódítja körülvéve. Nevezetességek-Garut ez, megtalálhatod számos tevékenység, mint a hegymászás, a bambusz tutaj, a vízi kerékpározás, a kajak-kenu, a halászat és a jet-ski.

Természetes gyönyörű kilátás a fő attrakció, Indonézia, Garut surefire turisztikai célpontok egyre népszerűbbek, mint turisztikai desztinációt vonzza a családok.

A teljes nyilvános létesítmények az idegenforgalom területén biztosítja, hogy az utazás élvezetes, hogy ott lesz. A a központ Arrowroot kíván utazni, amennyire a 13 mérföldet, hogy képes-hoz kap, Indonézia, vagy utazás körülbelül 30 percig.

Fehér kráter Telagabodas
Fehér kráter Telagabodas
5. fehér kráter Telagabodas

Ha azt szeretné, látnivalók-Garut be van töltve, akkor a természetes szépség, fehér kráter Telagabodas volt egy érdekes. Telagabodas, ami azt jelenti, fehér-tó.

Helyen ezeket Nyílgyökér érezheti magát olyan friss hegyi levegő, figyeli a Khalifa zöld dombjai között. A szépség általában nem sok különböző-val mi lehet

tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun

Tidak ada komentar:

Posting Komentar