Minggu, 11 Januari 2015

tempat wisata gunung di garut

Tūrisma spots Garut šarms slēpjas dabas skaistumu, burvīgs. Maranta ir zināms, jo ilgu laiku ar populāru tūrisma galamērķiem, to vidū Mount Papandayan, siltuma vannas Cipanas, Indonēzija, kamēr tur. No Bandung city, var ierasties, maranta ar nobraukumu ceļojumu līdz 60 jūdžu attālumā.

Maranta ir slavena ar tās sauc dodol Garut tipisks dāvanu veikals. Papildus pārtikas, maranta ir arī liels nosaukums ādas kuģis pasaulē. Skaits apģērbiem no ādas, piemēram, jaka un cimdi ir atzinusi tās kvalitāti kā vienu no labākajiem West Java reģiona.

Daudzas lietas, ko var paveikt Garut, sākot apmeklēt vairākus objektus, pētot kulinārijas Maranta Maranta Arundinacea, veikals dažādu ādas izstrādājumi, piemēram, kurpes, jaku utt.

Ņemot vērā tā atrašanās vietu atrodas uz dienvidiem no West Java, tad Maranta arī ir pludmales ar panorāmas jūras viedokli. Viens no izceļ ir pludmales Santolo, kas atrodas apmēram 3,5 stundas no Garut pilsētas centrā.

Lasiet arī: Šis 8 tēmēkļi, Bandung slavenākajiem



Ievērojamākās vietas Garut
Tālāk ir vairākas atrakcijas Garut tautas un interesanti apmeklēt. Lielākā daļa tūristu galamērķiem Garut ir valdzinošs dabas objektiem.

Mount Papandayan Garut
Mount Papandayan Garut
1. mount Papandayan

Mount Papandayan ir vulkāns ar pacēlums 2.622 m virs jūras līmeņa un ir aktīvs krāteris. Garut atrakcijas šis viens ir tās šarmu skaista dabas panorāma, kalnu, kur kempings ir interesanti, kā arī dabas parka krāteris.

Dažas no darbībām, ko var veikt, cita starpā, pārgājieni, pārgājienu, fotogrāfija, un mežu atpūtas. Tas būtu ļoti piemērota attiecībā uz tiem no jums, kam patīk dabas pārgājienus pa mežu.

Mount Papandayan atrodas ciematā Sirna Jaya and Sacred tīkams ciems, kantona Indonēzijas, Garut, tikai aptuveni 15 jūdzes no Garut pilsētas centrā. Šāda rakstura dēļ arī ir dabas rezervāts, kas paredzēti pētniecības intereses floru un faunu.

Lasiet arī: šarmu Lembang, Bandung MT. Tangkuban Perahu

Par Cangkuang Temple
Par Cangkuang Temple
2. par Cangkuang Temple

Tas atrodas Garut Hindu temple, šis templis ir stāvējusi jau kopš Karaliste, Sunda Galuh Karalistes, t.i. pirmo reizi. Par Cangkuang templis atrodas ciemats Cangkuang, Leles, Garut rajonā.

Cangkuang templis ir kultūras mantojumu, kas saglabājās jāsaglabā līdz šim. Par Cangkuang Tempļa vārds veidojas no ciems, ka ciemats Cangkuang nosaukums.

Ciemats pa Cangkuang, pati nosaukums nāk no koku sauc par Cangkuang koks (Pandanus Furcatus) ir daudz ap kaps un vecvecāku Arif Muhammad kalps nosaukumu.

Karstā ūdens Cipanas Maranta
Karstā ūdens Cipanas Maranta
3. siltuma vannas Cipanas Maranta

Cipanas Garut karstā pavasara tūrisma jomā ir viena no populārās tūristu atrakcijas šajā Garut. Šīm tēmēkļi ir vienmēr pilns ar apmeklētājiem. Jūs atradīsiet daudzas viesnīcas, viesu namos, lai tur bungalo. Cipanas šo karstā pavasara vieta nav tālu no pilsētas centra, tikai tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireunpar Maranta 6 km, jūs varat viegli iegūt tur 15 minūšu laikā.

Cipanas karstā ūdens satur dažādas minerālvielas, kas ir par labu veselībai, ķermeņa, kā arī ar ārstnieciskās īpašības. Karstā ūdens temperatūra svārstās no 37 līdz 46 grādiem pēc Celsija.

Āra siltuma vannas, var atjaunot ķermeņa un atraisīt stingrs muskuļus, kā arī attiecībā uz relaksācijai. Cipanas Maranta zonā, var izvēlēties vai pārgājienu un Planieru pie Mount pērkons.

Tur Garut, Indonēzija
Tur Garut, Indonēzija
4. no turienes, Indonēzija

Tur ir ezers Indonēzijā, ieskauj rīsu laukiem un ciemati ar iedzīvotāju kalnu dabas panorāma, kas tik valdzina. Tūrisma objektiem Garut par šo vienu, jūs varat atrast daudzas darbības, piemēram, kāpšana bambusa plosts, ūdens velo, laivu, zvejas un strūklas slēpošana.

Skaistas dabas panorāma ir galvenā atrakcija, Indonēzija, kļūst populārs kā tūrisma galamērķi, piesaistot ģimenes Garut pareizs tūristu galamērķiem.

Pilnīgs valsts iespējas tūrisma jomā nodrošinās, ka jūsu ceļojums būs patīkams par atrašanos tur. No centra maranta, būtu cik vien 13 jūdzes, lai varētu tur nokļūt, Indonēzija ceļojumu vai ceļojumu apmēram 30 minūtes.

Balta krāteris Telagabodas
Balta krāteris Telagabodas
5. baltā krāteris Telagabodas

Ja jūs vēlaties apmeklēt Garut tēmēkļi ir ielādēta, tad balto krāteris Telagabodas dabas skaistumu bija interesants vienu. Telagabodas, kas nozīmē, ka Baltais ezers.

Vietās šie maranta, jūs jutīsieties tik svaigā kalnu gaiss, skatoties Khalifa zaļie pauguri. Kopumā, tās skaistums nav daudz atšķiras ar to, ko var

Tidak ada komentar:

Posting Komentar